Presentació del llibre ‘Nascuda amb AMC’

Demà, 22 de juny, a les 19 h., la Sala d’actes de la Biblioteca Xavier Benguerel (Avgda. del Bogatell, 17) de Barcelona acollirà la presentació del llibre ‘Nascuda amb AMC’. L’acte serà dirigit per Marga Alonso Guevara, autora del llibre i militant del Moviment de Vida Independent, i Núria Gómez, coordinadora de la Oficina de Vida Independent (OVI).

‘Nascuda amb AMC’ és una biografia de la identitat en la diversitat, la narració de la decisió d’abordar l’aventura individual, i per això col•lectiva, de desprendre’s de les mantes en què s’envolta a tantes persones per adormir-les en l’exclusió i l’opressió social.

Aquest llibre es distribueix gratuïtament tant en la seva versió digital (en format PDF) com en versió impresa. Les persones interessades en aconseguir una versió impresa poden sol·licitar-la a la Asociación Iniciativas y Estudios Sociales (Lg. de Tomonde, 16 - Santa Cruz de Ribadulla, 15885 – Vedra, A Coruña, Tel./Fax: (+34) 981 51 21 15). Cal que enviïn un sobre amb una nota amb el seu nom i dos cognoms, carrer, número, codi postal, localitat i província, així com 2 euros en segells de correus per tal que li puguin enviar el llibre per correu ordinari.