Celebrada la II Assemblea General Ordinària de la Patronal ECOM

Ahir al migdia la Patronal ECOM va celebrar la II Assemblea General Ordinària a les instal·lacions que la Fundació ECOM té al carrer Casanova. A l’acte van assistir un total de 10 associacions de les 17 que formen part de la Patronal.

La Patronal ecom és una associació empresarial, que es va crear el març de 2007, arrel d’una iniciativa de les entitats federades a la Confederació ECOM Catalunya que gestionen serveis, amb la finalitat de promoure unes condicions òptimes i sostenibles per a la prestació de serveis i programes orientats a persones amb discapacitat física. El seu objectiu és que les necessitats i expectatives dels destinataris, així com també les dels professionals, siguin ateses, i que els serveis i programes que s'adrecen a les persones amb discapacitat física tinguin la màxima qualitat i respectin al màxim els seus drets individuals.

Un dels rols de la Patronal ECOM és defensar els interessos dels seus afiliats en la negociació de les condicions de treball del seu personal laboral, davant els sindicats i altres associacions professionals i patronals, així com davant les Administracions Públiques.