“L’Ocupació al Tercer Sector Social de Catalunya”, nou llibre de La Taula

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya presentarà el proper 17 de març, a les 18 hores, a l’Auditori de la Pedrera de Caixa Catalunya (Passeig de Gràcia, 92), el llibre L’Ocupació al Tercer Sector Social de Catalunya, que s’emmarca en la col·lecció d’Eines per a la inclusió de La Taula.
La presentació de la publicació anirà a càrrec d’Àngel Font, de la Fundació Caixa Catalunya, i Pau Vidal, de l’Observatori del Tercer Sector.

Seguidament, es realitzarà una taula rodona sobre els reptes de l’ocupació al Tercer Sector Social, en la qual hi intervindran Àngels Guiteras, de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Lluís Grande, de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Francisco Ramos, del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, i Xavier Puig, de la Confederació d’Associacions Empresarials del Tercer Sector Social d’Atenció a les Persones de Catalunya.

Aquest nou document ha estat realitzat per l’Observatori del Tercer Sector amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, i s’ha fet en el marc del Pla de Suport al Tercer Sector Social, cofinançat per l’ICASS i la Fundació Caixa Catalunya.

Cal confirmació d’assistència trucant al 93 217 72 97.