L’accessibilitat millorada a can Barça

Des de principis de febrer està en marxa el projecte ‘T’acompanyem’, fruit d’un conveni de col·laboració signat pel FC Barcelona i la Creu Roja –amb una vigència inicial a quatre anys vista- per facilitar a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda l’accés al Camp Nou els dies de partit en cap de setmana.

'T'acompanyem' és una iniciativa pionera en el món del futbol per atendre específicament les necessitats de mobilitat de persones sòcies, abonades i aficionades que assisteixen al Camp Nou i que tenen algun tipus de limitació locomotora. De fet, l’associació federada a ECOM, Blaugranes en cadira de rodes, fa temps que col·labora estretament amb el FC Barcelona per despertar en el club una sensibilitat respecte les persones amb discapacitat física i donar-li a conèixer quines són les seves necessitats.

En aquest servei pilot, uns 20 voluntaris i voluntàries de la Creu Roja amb formació específica treballen en cada partit –de cap de setmana- per dur a terme el dispositiu, que s'articula en dues vessants d'activitat. D’una banda, ofereix acompanyament de les persones usuàries des d’un dels quatre punts d'atenció situats dins del recinte del Camp Nou fins a les seves localitats, abans de l'inici del partit i a la seva finalització. D’altra banda, també ofereix el servei d’acompanyament des del domicili fins al Camp Nou en un vehicle de transport adaptat de la Creu Roja.

La reserva d’aquest servei ha de fer-se prèviament a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, al telèfon 902 1899 00 o bé per correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat