L’IDEC i ECOM signen un conveni per al programa de postgrau d'Animació Social i Desenvolupament Comunitari: Gestió de Projectes

L'IDEC-Universitat Pompeu Fabra presenta, com a novetat per aquest any acadèmic 2010-2011, el Postgrau d'Animació Social i Desenvolupament Comunitari: Gestió de Projectes, que vol donar resposta a la necessitat de formació dels professionals del tercer sector.
L'objectiu del programa es formar l'emergent figura del gestor/dinamitzador social o sociocultural i de desenvolupament comunitari que, avui dia, s'està manifestant com a fonamental per facilitar, des de l'àmbit social, l'expressió i la creativitat dels individus per afavorir-ne així la socialització, i també per canalitzar i gestionar, de manera eficient i significativa, les dinàmiques socials, actuant de mitjancer entre les entitats públiques i les col•lectivitats i els moviments ciutadans.

L’IDEC i la Federació ECOM han signat un acord de col•laboració per al Postgrau d'Animació Social i Desenvolupament Comunitari: Gestió de Projectes. Gràcies a aquest acord, els membres de les associacions que pertanyen a ECOM podran gaudir d’un 10% de descompte en el preu de la matrícula del postgrau.

Per ampliar la informació del programa contacta amb el Servei d’Informació i Admissions de l’IDEC a info@idec.upf.edu o al 93 542 18 50.

A la pàgina web de l’IDEC (http://www.idec.upf.edu/) podeu consultar el Programa d'Ajuts i Serveis per als postgraus de l'any 2010-2011.