El Parc del Tibidabo oferirà 6.900 entrades a infants amb necessitats especials aquest estiu

NENS I NENES AMB NECESSITATS ESPECIALS D’ESPLAIS O CENTRES DE LA CIUTAT PODRAN VISITAR EL PARC DE MANERA GRATUÏTA DURANT EL PERÍODE DE VACANCES ESCOLARS

Des de la finalització del curs escolar, el 22 de juny, i fins al 10 de setembre de 2017, s’oferiran beques per entrar gratuïtament al parc a esplais o centres amb necessitats especials. Al llarg d’aquests 69 dies d’obertura a l’estiu el parc posarà a disposició d’aquestes entitats fins a 100 entrades al dia sense cost.

En total, doncs, seran 6.900 places de lliure accés que l’Ajuntament de Barcelona, des de la segona tinència d’Empresa, Cultura i Innovació, com a responsable de B:SM, conjuntament amb el departament d’Infància de l’àrea de Drets socials i el parc d’Atraccions del Tibidabo, ofereixen durant la temporada d’estiu, amb un cost econòmic de 196.650 euros.

El Parc d’Atraccions del Tibidabo compleix 115 anys d’història amb el repte de donar a conèixer una part molt important de la seva trajectòria: les iniciatives solidàries. Per a aquesta temporada, es vol potenciar la faceta solidària del parc amb aquesta iniciativa.

El parc solidari
La Solidaritat és un dels 4 eixos del Pla estratègic del Parc, juntament amb les Experiències, la Sostenibilitat i l’Educació. Enguany s’ha preparat una programació solidària amb 11 jornades, on repeteixen algunes de les més emblemàtiques: ‘Un Estiu sense barreres’, la jornada en la qual el Parc convida a totes les escoles d’educació especial, entitats i associacions de Catalunya del sector de la discapacitat física i psíquica –i durant la qual s’aprofita per presentar els avenços aconseguits en les instal•lacions en matèria d’accessibilitat i mobilitat-; i ‘Un dia de Nassos’, la festa solidària organitzada per recaptar fons a favor de Pallapupas, associació de caràcter assistencial i sense ànim de lucre formada per actor i actrius professionals que té com a objectiu millorar l’estat físic i emocional dels infants i les persones grans ingressades als hospitals, i de persones amb malalties mentals, a través del teatre i l’humor.

Per a informació general del Parc hi ha a disposició el correu electrònic attclient@tibidabo.cat o bé el telèfon 93.211.79.42.