El gran repte per la Marató de Barcelona de l'entitat federada Sínia

Correambmi possibilita que usuaris i usuàries de Centre Ocupacional Sínia participin a la Marató de Barcelona i impulsen una campanya de recollida de fons.

Correambmi és un projecte en construcció que pretén unir esport, integració i solidaritat i que està obert a tothom. Es tracta d'una iniciativa per promoure que persones amb discapacitat puguin gaudir de la vivència de les curses amb corredors i corredores que, de manera voluntària i solidària, es presten a empènyer les seves cadires de rodes. Enguany, després de la Mitja Marató de Barcelona, la gent de Correambmi i del centre ocupacional Sínia correran junts a la Martató de Barcelona el proper 15 de març.

A més, aquest any estan impulsant una recollida de diners pel Centre Ocupacional Ciutat Vella SCCL, que gestiona el centre ocupacional per persones amb gran discapacitat física SÍNIA. Donada la situació actual de crisi, Sínia necessita de suport econòmic per infraestructures i projectes de caire divers: Clicant en l’enllaç que trobareu a la banda dreta de la pàgina, podreu accedir a la plataforma elmeugradesorra.org per fer la vostra valuosíssima aportació.

Des de Sínia ens demanen la nostra ajuda participant de dues maneres:
- Fent una aportació econòmica fent click a l'enllaç del meugradesorra.
- Fent difusió de tot plegat als nostres contactes, amistats, etc.

Més informació: info@correambmi.org