Ha mort Anna Collado, gerent d’ECOM en una etapa de la seva llarga trajectòria a la Federació

Anna Collado Urieta (Barcelona1973-2016) va morir el passat dissabte 26 de març. Des d’ECOM lamentem molt la seva pèrdua i donem tot el suport a la seva família i amistats.
Anna Collado va iniciar la seva vinculació a ECOM el 1997 i va exercir diversos càrrecs en l’administració de l’entitat fins que el 2007 va iniciar la seva tasca com a gerent d’ECOM, fins el 2012.
Durant una època, el seu activisme social es va enfocar més al sector de la joventut, i així, va ser directora del Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona, actual Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils, on va jugar un paper molt important.
Anna Collado no només va realitzar una gran tasca per al sector de la discapacitat física i va aportar tot el seu esforç i treball a la Federació ECOM, sinó que va fer-ho amb un gran compromís i una gran capacitat de lideratge. Va defensar la Federació a nivell institucional i social i va formar part d’un equip de direcció amb molta força, juntament amb Mª José Vázquez quan aquesta va ser presidenta de l’entitat.
Anna Collado ha estat al peu del canó fins l’últim moment, defensant els drets de les persones amb discapacitat i col·laborant amb diverses entitats després de la seva tasca a ECOM. Ha estat un exemple de perseverança i professionalitat i en guardarem sempre la memòria