La Confederació ECOM Catalunya reescollida com a membre de la Junta Directiva de La Taula del Tercer Sector per als propers 3 anys

Ahir, en el marc de la 43ena Assemblea General de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que es va celebrar a la Sala Martí l’Humà del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona, es va escollir la que serà la nova presidenta de la institució per als propers 3 anys, Francina Alsina (presidenta des de 2010 de la Federació Catalana de Voluntariat).
L’Assemblea General, conformada per 35 federacions que representen en conjunt més de 3.000 entitats socials catalanes, també va escollir els altres 12 membres que conformaran la nova Junta Directiva, d’entre els 18 candidats i candidates que optaven a formar-ne part. Entre aquests hi eren el nostre vicepresident Josep Giralt (en representació de la Confederació ECOM Catalunya) i el nostre president Antonio Guillén (que s’hi presentava en representació de COCARMI, organització que també presideix), i ambdós van ser escollits com a membres de la nova Junta Directiva que ahir es va constituir. Tant ECOM com COCARMI ja van formar part de l’anterior Junta Directiva de La Taula.
La nova Junta Directiva de La Taula estarà constituïda pels següents membres (s’indica el nom de la federació i la persona representant titular):
1. CÀRITAS CATALUNYA: Francesc Roig Queralt
2. COMITÈ CATALÀ DE REPRESENTANTS DE PERSONES AMB DISCAPACITAT: Antoni Guillén Martínez
3. CONFEDERACIÓ ECOM: Titular: Josep Giralt
4. CREU ROJA CATALUNYA: Enric Morist Güell
5. DISCAPACITAT INTEL•LECTUAL DE CATALUNYA: Pepa Muñoz Quintana
6. ENTITATS CATALANES D’ACCIÓ SOCIAL: Sònia Fuertes Ledesma
7. FEDERACIÓ CATALANA D’ENTITATS CONTRA EL CÀNCER: Ramon Maria Miralles Pi
8. FEDERACIÓ D’EMPRESES D’INSERCIÓ DE CATALUNYA: Ignacio Carlos Parody Núñez
9. FEDERACIÓ SALUT MENTAL CATALUNYA: Xavier Trabado Farré
10. FÒRUM DE SALUT MENTAL: Enric Arqués Martí
11. FUNDACIÓ CATALANA DE L’ESPLAI: Núria Valls Carol
12. FUNDACIÓ PERE TARRÉS: Jesús Delgado i Almendros
En els propers dies, d’acord amb els Estatuts de la institució, la nova presidenta haurà de proposar a la Junta Directiva la distribució de càrrecs i responsabilitats per a aquest mandat, entre els nous 12 membres escollits.