La Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris per a la campanya 'Una poma per la vida'

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) està preparant un any més la campanya 'Una poma per la vida', que es durà a terme els dies 4 i 5 d'abril.

La campanya solidària 'Una poma per la vida' és una campanya de participació ciutadana que té com a objectiu sensibilitzar l'opinió pública respecte l'esclerosi múltiple, una discapacitat que afecta més de 4.000 famílies a Catalunya. 'Una poma per la vida' consisteix a convocar la ciutadania els dies 4 i 5 d'abril a qualsevol dels supermercats Condis i convidar-la a adquirir una poma solidària per 1,5 euros. Els diners recaptats amb aquesta campanya seran destinats a diferents projectes de la FEM.

Per tal de poder dur a terme la campanya, la FEM necessita voluntaris per estar en els supermercats oferint 'la poma solidària' al clients.

Les persones que estiguin interessades en fer de voluntari, i aportar així el seu gra de sorra per millorar la vida de les persones amb esclerosi múltiple, han de trucar al telèfon 93 228 96 99 o enviar un email a msancho@fem.es