La Fundació ECOM i IDIBELL signen un conveni de col·laboració per fomentar la sensibilització i la inserció de personal amb discapacitat

La fundació ECOM ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) per tal promoure accions conjuntes destinades a la inserció de personal amb discapacitat i a la sensibilització social vers aquest col·lectiu.
Antonio Guillén, President de la Fundació ECOM, i Alexandre Puerto, director de gestió de l’IDIBELL, van ser els encarregats de signar l’acord a les instal·lacions de l’IDIBELL. També van participar en l’acte Marta Obdulia, gerent de la fundació, Víctor Sastre, tècnic d’inserció laboral, i Esther Comabella, cap de Recursos Humans de l’IDIBELL.
A través d’aquest conveni de col·laboració, la Fundació ECOM i l’IDIBELL posen de manifest la seva voluntat de treballar conjuntament per a la visibilitat i normalització dels valors i drets fonamentals de tota persona independentment de les seves capacitats físiques i/o psíquiques, així com la predisposició a col·laborar en la formació i inserció d’aquest col·lectiu en un entorn laboral proper i sensibilitzat.
Des de l’any passat, l’IDIBELL ha engegat diverses accions emmarcades en l’àmbit de la RSC orientades a fomentar la proximitat i la inserció d’aquest col·lectiu, mitjançant la participació en diferents actes i la col·laboració en diversos àmbits. La fundació ECOM ha acompanyat l’IDIBELL en tot el procés de sensibilització i socialització d’aquesta realitat tan propera i que tan sovint passa desapercebuda.
Amb aquest compromís, l’IDIBELL i la fundació ECOM promouran la realització d’activitats orientades a la sensibilització i apropament entre el col·lectiu de persones amb discapacitat física i la resta de personal IDIBELL. L’objectiu comú és compartir i viure experiències que fomentin l'apoderament, la inclusió, l'activisme, la participació, el compromís i la innovació.