Dismifísics i el club Horitzó cooperen per promoure l'esport adaptat

El Club Esportiu Horitzó ha signat amb l’Associació Disminuïts Físics de Terrassa un acord per compartir local. Horitzó es dedica a promoure l’activitat física i l’esport adaptat entre les persones que pateixen alguna discapacitat. Fins ara, el club no tenia cap local a Terrassa.

Amb aquest acord, Disminuïts Físics de Terrassa cedirà els dijous el seu local del carrer Arenys de Mar, de Terrassa, perquè el Club Esportiu Horitzó pugui fer-hi activitats de d’atenció i suport als discapacitats i tasques administratives. Segons Josep Bernabeu, president del club: "La qüestió que ens porta aquí és, una mica des del nostre punt de vista, disposar d'un espai físic on poder gestionar la part més administrativa de les nostres activitats. Vam néixer fa 17 anys, el 1994, com a entitat en forma de club esportiu. L'objectiu fonamental és la promoció i la divulgació de l'activitat física i de l'esport adaptats."

El Club Esportiu Horitzó es defineix com l'única entitat esportiva per a discapacitats que dóna prioritat a les modalitats no competitives. En aquest sentit, destaquen seccions com la de gimnàstica rehabilitadora o la de psicomotricitat Infantil en medi aquàtic. També fan activitats d’hidroteràpia dirigides a la recuperació de dones amb càncer de mama, malalts de fibromiàlgia o persones amb lesions neorològiques. Amb tot, també disposen de seccions competitives en tota mena d’esports adaptats, com la natació o el tennis taula. Des de la seva fundació, l’any 1994, el Club ha acollit unes 800 persones. Actualment compta amb més de 200 socis.