Activitats de sensibilització i propostes culturals d’ECOM al Festival de la Diversitat del Consell de Joventut de Barcelona (CJB)

L’exposició fotogràfica d’ECOM, Vides Diverses, així com el documental que du el mateix nom, s’instal·laran a l’Espai Jove la Fontana el dia 9 d’abril, en ocasió del Festival de la Diversitat, i s’hi podran veure fins el dia 20 d’abril.

L’exposició fotogràfica, així com el documental ‘Vides Diverses’, són dues propostes culturals d’ECOM que emfatitzen la importància de la diversitat com a valor social i mostren la capacitat i necessitat d’autonomia de les persones amb discapacitat física.

La mostra de fotografies estarà instal·lada en un espai de pas a l’ascensor de l’Espai Jove La Fontana i el documental es projectarà cada dia a les 18.30 i a les 19.30 a l’espai de treball del centre.

9 d’abril: tarda amb activitats per sensibilitzar-se i gaudir

ECOM estarà present, un any més al Festival de la Diversitat, esdeveniment organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona que acosta la diversitat funcional als infants i joves de la Ciutat. L’objectiu és sensibilitzar sobre aquesta temàtica amb dinàmiques i activitats vivencials, així com visualitzar la tasca d’entitats que treballen dia a dia en aquest àmbit.

ECOM, com a entitat especialitzada en l’àmbit de la discapacitat física, com en d’altres edicions, oferirà diverses activitats de sensibilització, com ara un circuit en cadira de rodes o l’activitat ‘Mira com pinto’. A més, altres entitats oferiran també, al llarg de tota la tarda del dissabte 9 d’abril, activitats i tallers per a infants i joves d’entre 6 i 18 anys.

La jornada finalitzarà amb música en viu, a partir de les 22 hores, a l’Auditori de l’Espai Jove La Fontana. Els grups que tocaran estan per confirmar.