FEAPA organitza el I Congrés Nacional d’Artteràpia

Els propers 26, 27 i 28 de març, FEAPA (Federació Espanyola d’Associacions Professionals d’Arteteràpia) organitzarà, al Centre Cultural la Mercè, de Girona, el I Congrés Nacional d’Artteràpia, sota el títol ‘Les veus de la professió i els seus camps d’intervenció’. L’objectiu d’aquest congrés és propiciar la trobada entre pràctiques i professionals de l’artteràpia, donar a conèixer treballs que s’estan fent amb aquest sistema terapèutic en àmbits com la salut, la salut mental, l’educació i el treball comunitari, i estendre el coneixement de l’artteràpia a altres professionals i col·lectius afins.

L’artteràpia, coneguda també com a teràpia a través de l’art, consisteix en l’ús de les arts visuals amb finalitats terapèutiques. Aquest tipus de teràpia té un rang ampli d’aplicació, en àrees com la rehabilitació, l’educació i la salut mental. A Espanya, l’artteràpia és encara una jove professió però a països com els EE.UU o Anglaterra està integrada en el sistema de Salut.

La inscripció al congrès ja està oberta i es pot formalitzar a través de la pàgina web del congreso: www.congresofeapa.com. En aquest enllaç també es pot consultar el programa de la jornada.