ASENDI rep un dels Premis Nou Barris 2010

El passat 25 de maig, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va lliurar els Premis Nou Barris 2010, un guardó que cada any reconeix a 4 entitats o persones que desenvolupen projectes d’especial rellevància o interès públic dins el territori de Nou Barris en àmbits com la cultura, l’esport, el civisme, l’acció social, la solidaritat, la cooperació, la innovació socioeconòmica o l’educació. L’entitat ASENDI, federada a ECOM, ha estat aquest any la destinatària dels Premi Nou Barris a l’Acció Social.

L’Associació per a la Sensibilització envers la Discapacitat Nou Barris (ASENDI) treballa per l’eliminació de les barreres arquitectòniques, ofereix suport i assessorament per a la sol•licitud dels ajuts de la Llei de Dependència, porta a terme tallers de sensibilització i participa a la vida associativa i festiva de Nou Barris amb diverses activitats. A més, ha creat un banc de material ortopèdic que permet disposar temporalment d’aquest material de manera totalment gratuïta.

Altres entitats de Nou Barris que han rebut el seu reconeixement en aquesta edició dels premis han estat Aula de Cultura per a la Gent Gran Torre Llobeta; Club Petanca Ciutat Meridiana i Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Nou Barris.

PEU DE FOTO: Membres de l’entitat ASENDI a l’acte de lliurament dels Premis Nou Barris 2010.