III Curs de Ball Recreatiu en Cadira de Rodes, promogut per la FCBE

La Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE), entitat col•laboradora d’ECOM, organitza, amb el suport de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitats Físiques (FCEDF) el III Curs de Ball Recreatiu/Social en Cadira de Rodes en línia i duo, que està adreçat a persones amb autonomia bàsica en el desplaçament en cadira de rodes manual.
Aquest curs s’iniciarà el proper 27 d’abril i s’allargarà fins el 29 de juny. Les classes s’oferiran els dissabtes de les 17.30 a les 18.30 hores, al Seven Dance-Dio Club (c/ Perill, 10) de Barcelona.
El curs serà impartit per Eva Angües, entrenadora de ball esportiu i membre del Comitè Tècnic de la FCBE, i Gemma Mitjans, tècnica esportiva, psicòloga i membre del Comitè Tècnic de la FCBE.
Aquest curs està subvencionat per la FCBE però els participants han d’abonar 45 € com a dret d’inscripció. La data límit d’inscripció és el 22 d’abril. Podeu descarregar-vos del web de la FCBE (www.fcbe.cat) el formulari d’inscripció i cal que l’envieu complimentat a info@fcbe.cat o bé per fax al 934 518 060. Podeu abonar el 45 € en concepte de drets d’inscripció al següent número de compte de Banc de Sabadell 0081- 0142- 79 – 0001379240 (indiqueu nom i ‘Curs Wheelchair’, i envieu el comprovant de l’ingrés a info@fcbe.cat o al fax 934 518 060.
Per motius d’aforament el curs està programat per a un màxim de 12 persones. El grup es formarà per rigorós ordre d’inscripció. El Comitè de Ball Adaptat de la FCBE comunicarà per escrit les adjudicacions de les places, amb rigorós ordre de recepció dels formularis.