'Teatre sense límits', l'aposta d'Eòlia pel teatre inclusiu

EÒLIA I ECOM COL·LABOREN DES DE FA MÉS DE TRES ANYS PER PROMOURE LES ARTS ESCÈNIQUES ENTRE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

L'escola d'art dramàtic Eòlia posa en marxa el nou curs de 'Teatre sense límits' amb classes d'interepretació dirigides a persones amb diversitat funcional o amb alguna problemática específica.

Tots ells podran provar les diferents assignatures vinculades amb les arts escèniques (l’actor davant la càmera, dansa i treball de cos, cant...) en un marc artístic i professional de
gran qualitat. Totes les classes són impartides per professionals en actiu del teatre, el cinema i la televisió,
i membres de l’equip docent d’Eòlia.

TRES INICIATIVES
Els interessats poden triar entre els tres cursos que proposa Èolia, que des de fa anys col·labora activament amb ECOM per promoure la pràctica teatral per a persones amb discapacitat física.

Les aules del primer grup, els dimarts de 17.30h a 19h, treballen exercicis encaminats a conectar veu-cos-emoció a través de la improvisació, la concentravió i la consicència corporal.

El segon grup, els dijous de 18h a 20h, pretén promoure habilitats de comunicación, nivells d'autonomia personal i treballar amb el grup; mentre que el tercer grup, amb aules cada dissabte de 11h a 13h, proposa un entrenament teatre adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual amb alt nivel d'autonomia.

Finalment, tots els últims dimarts de cada mes, Eòlia proposa clases d'improvisacions gratuites per a tothom.