Aquest estiu, viatgem amb TUR4all, l'aplicació mòbil amb informació sobre recursos turístics accessibles

L’APLICACIÓ MÒVIL CREADA PER PREDIF ESTÀ DISPONIBLE EN ONZE IDIOMES I ARA PERMET TAMBÉ QUE ELS USUARIS HI INCORPORIN RECURSOS TURÍSTICS ACCESSIBLES

TUR4all és l'aplicació mòbil i la pàgina web de turisme accessible promoguda per PREDIF (organització de qui formem part) i Fundació Vodafone Espanya. S'hi poden trobar allotjaments, bars, restaurants, cellers, oficines de turisme, monuments, museus i centres culturals, platges, espais lúdics, rutes urbanes, destinacions i experiències. Un recurs que pot resultar molt útil ara que comencen les vacances per a persones amb dificultats de mobilitat que emprenguin algun viatge.

Aquesta aplicació permet a les persones amb necessitats d'accessibilitat planificar els seus viatges i vacances, accedint a informació objectiva i fiable sobre l'accessibilitat de les destinacions i establiments turístics. A més, TUR4all està dissenyada per personalitzar la cerca segons les necessitats particulars de cada usuari.

A TUR4all es publiquen recursos turístics analitzats per experts en accessibilitat i ara també recursos introduïts per usuaris a través d'un qüestionari d'avaluació.

Els usuaris poden fer comentaris sobre els recursos turístics i puntuar el seu nivell d'accessibilitat i d'atenció al públic. A més, l'App els permet comunicar-se amb altres usuaris que tenen els seus mateixos interessos o necessitats.

TUR4all està disponible en castellà, portuguès, anglès, italià, francès, alemany, mandarí, català, gallec, basc i valencià.

TUR4all és totalment gratuïta està actualment disponible per a dispositius Android i properament per a dispositius IOS.

Si el teu smartphone és antic i no suporta l'aplicació, o tens un dispositiu amb Windows Phone o Blackberry pots utilitzar la pàgina web www.tur4all.com, que s'adapta a qualsevol dispositiu.

Sota el logotip de TUR4all trobeu l’enllaç per descarregar-vos l’aplicació mòbil TUR4all.