Celebrada la XXII Assemblea General Ordinària de la Federació ECOM

El passat dissabte, 16 de juny es va celebrar la XXII Assemblea General Ordinària de la Federació ECOM, a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants, amb la presència de 50 persones, representants de 43 entitats federades. Es va comptar també amb la delegació de vot de 45 entitats federades més.

En el marc de l’assemblea es va dur a terme l’aprovació de l’acta de l’anterior assemblea, la memòria d’activitats d’ECOM i el balanç econòmic del 2011, així com del programa i el pressupost de 2012. Va ser també ratificada l’admissió de vuit noves entitats, l’Associació Corea de Huntington de Castella i Lleó, l’Associació Familiars Alzheimer Maresme (AFAM), l'Associació de persones amb discapacitat de l'Alt Maresme (ADIAM), la Fundació GAEM. Grup d'Afectats d'Esclerosi Múltiple, l'Associació Familiars Alzheimer Baix Llobregat (AFA Baix Llobregat), la Fundació Privada Ictus Malaltia Vascular i l'Associació Grup Integrador de Minusvàlids de Mataró i Maresme (AGIMM) com a membres de ple dret; i el Centre Ocupacional Grans Disminuïts Ciutat Vella Societat Cooperativa Catalana Limitada, com a soci col•laborador. A més, es va donar per aprovada la baixa de quatre entitats: Asociación para la promoción e inserción profesional (APIP), Coordinadora d’associacions i patronats dels disminuïts del Baix Llobregat (Cordibaix), la Asociación de Esclerosis Múltiple Madrid (ADEMM) i l'Associació de persones amb discapacitat d'Alcoi (APDA).

Donada la situació en què es troba actualment ECOM, a causa de les retallades anunciades en les polítiques actives d’ocupació, i després de l’Expedient de Regulació d’Ocupació que s’ha vist obligat a presentar, i que ha suposat el tancament dels seus 11 Serveis d’Integració Laboral, en el marc d’aquesta assemblea es va aprofitar per explicar a les entitats presents els detalls d’aquesta circumstància.

El mateix dissabte, es va celebrar, un cop finalitzada l’assemblea de la Federació ECOM, la IV Assemblea General Ordinària de la Confederació ECOM Catalunya.