Avui, 11 de maig, es compleixen deu anys de la posada en marxa de l'Institut Guttman a Badalona

Inaugurat a Barcelona el 1965, Institut Guttman va ser el primer hospital d'Espanya dedicat al tractament especialitzat de persones amb lesió medul∙lar i dany cerebral adquirit.
El seu objectiu era, i continua sent, proporcionar la millor assistència medicorehabilitadora especialitzada de manera integral, continuada, personalitzada i amb el més alt nivell humà, científic i tècnic.

L’any 2002 l’Institut Guttman va inaugurar l’edifici de més de 17.000 m2, dissenyat especialment per a la seva funció, a la ciutat de Badalona. Aquestes modernes instal•lacions, la seva cultura institucional i metodologia pròpia de treball, l’aposta per la modernitat, la innovació i la qualitat dels seus serveis, el tracte cordial i personal de tot l’equip format per prop de 400 professionals i l'experiència d'haver atès 17.000 pacients, fan de l’Institut Guttmann un dels hospitals més avançats del món i referent internacional en la seva especialitat. Sense oblidar el seu potencial docent i investigador: la confluència entre l'hospital -centre d'excel•lència- i l'Institut Universitari -centre de coneixement-, que permet optimitzar la generació i transferència de nous coneixements en aquest àmbit especialitzat de la ciència.

Celebrem aquests deu anys de la posada en marxa de l’Institut Guttman a Badalona i desitgem que el compromís dels professionals, l’estima i reconeixement dels pacients i l’ajut dels molts Amics de l’Institut Guttmann (institucions, entitats, empreses i particulars) animin cada dia a superar-se i seguir duent a terme el seu lema: Ajudar a començar noves vides.