El Centre de Vida Independent condecorat amb el Premi Catalunya Social 2009

El Centre de Vida Independent (CVI), promogut per l’Associació per la Vida Independent, entitat federada a ECOM, ha estat reconegut amb un dels Premis Catalunya Social 2009, que atorga el Departament d’Acció Social i Ciutadania. El lliurament de premis tindrà lloc el proper 8 d’octubre, a les 18 hores, al Pavelló Mies Van der Rohe, de Barcelona.
Els Premis Catalunya Social van ser creats pel Departament d'Acció Social i Ciutadania sota el propòsit de fer reconeixement institucional a l'esforç i la dedicació de persones, administracions locals, mitjans de comunicació, empreses i entitats sense ànim de lucre en favor de l'acció social i que serveixin d'estímul a comportaments professionals i a actuacions, individuals o col·lectives, dirigides a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, així com a assolir un compromís sòlid en la construcció d'un país més solidari i cohesionat.
El Centre de Vida Independent rebrà el premi DIXIT en reconeixement de la tasca que desenvolupa en apropar les innovacions tecnològiques a persones amb discapacitat i persones en situació de dependència. El CVI, que desenvolupa la seva activitat de recerca i innovació amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones, treballa amb la premissa que és l’ambient el que s’ha adaptar a la persona usuària i no al revés.