ATAM col·labora amb la Fundació Antena 3 en el Projecte PRO

La Asociación Telefónica de Asistencia a Minusválidos (ATAM) col·labora amb la Fundació Antena 3 en el llançament del Projecte PRO per a persones amb discapacitat, que està dirigit a donar formació al sector dels mitjans de comunicació audiovisual i que donarà origen a una Escola Audiovisual.

En el desenvolupament del curs de formació, el primer d’ells serà d’ajudant de producció de televisió i serà impartit a la Universitat Carlos III de Madrid, al qual podran optar fins 20 persones amb discapacitat.
El curs tindrà una durada de 502 hores, repartides entre teoria i pràctica, en les quals hi haurà matèries pròpies de la categoria i d’altres com combatre l’estrès o la preparació per trobar feina. Cal esmentar que després de la formació teòrica els alumnes faran pràctiques a la cadena de televisió.
A més de comptar amb el suport del Ministeri de Sanitat i Política Social i la Fundació ONCE, el projecte compta amb altres entitats col·laboradores, el Col•legi Oficial de Psicòlegs de Madrid, el Reial Patronat de la Discapacitat i les fundacions Adecco, Integra, Manpower i Randstad.
Es pot trobar tota la informació dels diversos cursos que s’organitzaran i també per sol·licitar la participació dels mateixos cursos, a la següent pàgina web www.proyectopro.org.