ECOM s’integra a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

ECOM, que fa 25 anys que ofereix el Servei d’Integració Laboral al Baix Llobregat (des de la seva seu a Molins de Rei), s’ha integrat recentment a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat amb la voluntat de col•laborar i sumar capacitats en l’àmbit de l’ocupació i l’economia social.
L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat forma part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, un servei present a tot Catalunya per impulsar l’economia social i solidària.
Sumant les capacitats de tota la comarca, de les administracions públiques i de les entitats, l’Ateneu actua per generar ocupació de qualitat i fomentar la creació de noves iniciatives econòmiques transformadores. Els seus objectius són: impulsar la creació d’empreses d’economia social i cooperativa, i consolidar les existents; enfortir la xarxa de l’economia social i fomentar els projectes de col•laboració conjunta entre entitats; oferir formació regular a persones, entitats i institucions sobre l’economia cooperativa, social i solidària; permetre la continuïtat de negocis i de l’activitat empresarial aprofitant el bagatge de les persones treballadores; i fomentar i promocionar els valors de l’economia social.