ECOM col·labora en la II Jornada de Productes de suport de disseny obert (baix cost)

El proper 10 de maig, la Fundació Universitària del Bages, amb seu a Manresa, acollirà la II Jornada de Productes de suport de disseny obert (baix cost), que està promoguda per la FUB, de la Universitat de Manresa, el Sírius de Vic, el Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (UVIC/CESS), ECOM i la Fundació Nexe (federada a ECOM).

Aquesta jornada és una continuació d’una altra que es va organitzar l’any passat a l’UVIC i té la voluntat de compartir pràctiques i materials de baix cost que ajudin a crear condicions de vida més confortables i amb major autonomia a les persones amb discapacitat.

Les persones amb discapacitat, i l’entorn que els dóna suport, són sovint els primers en crear, amb molta creativitat, recursos adaptats a les seves necessitats que poques vegades tenen la difusió que es mereixen. Justament és aquest tipus de suport els que es volen donar a conèixer en aquestes jornades.

Montserrat Garcia, responsable d’accessibilitat de la Junta Directiva d’ECOM, participarà en aquestes jornades amb una conferència que porta per títol ‘Open design, tecnologia lliure i accessibilitat’.

El preu d’inscripció de la jornada és de 15 euros. Hi ha possibilitat d’adquirir inscripció més dinar per un cost de 25 euros.

Per a membres d’ECOM i de les seves entitats federades hi ha un descompte: inscripció (10 euros), inscripció més dinar (20 euros).

Us deixem un enllaç on podreu consultar el programa de la jornada i on trobeu l’enllaç per a realitzar la inscripció.