Acción Psoriasi publica l’actualizació de la Guia de Tractaments per a la Psoriasi

L’Associació Acció Psoriasi, federada a ECOM, ha publicat l’actualització de la Guia de Tractaments per a la Psoriasi, una publicació que pretén ser una de les principals fonts d’informació per als afectats en el coneixement de les alternatives terapèutiques existents a l’actualitat així com una eina útil per conèixer aquesta afectació i el que suposa conviure amb ella. La novetat d’aquesta nova edició és que, a banda de la posada al dia i l’ampliació en els tractaments, recull també informació pràctica sobre l’afectació així com consells pràctics, punts clau per entendre la psoriasi o aspectes que poden influir en ella.

Acció Psoriasi manté que per a la persona que té aquesta discapacitat la informació és vital perquè ‘un pacient informat entén, afronta i conviu millor amb la seva malaltia’, afirmen des de l’associació.

Donada la cronicitat de la psoriasi i la variabilitat que aquesta pot presentar, és important que la persona que en té conegui quines són les alternatives que existeixen per tractar-la, així com que pugui implicar-se més, juntament amb el metge, en la elecció del tractament més adequat per a la seva psoriasi.

A banda d’una eina bàsica per als pacients, la Guia de Tractaments per a la Psoriasi vol també ser un document d’utilitat per als professionals sanitaris no especialistes que poden estar implicats en el procés sanitari de la psoriasi. Per això, la guia inclou aspectes més específics sobre la malaltia en termes de sintomatologia, tipologia, conseqüències, etc.

Aquesta nova edició, amb un destacat caràcter pràctic i educatiu, ha estat elaborada pel Dr. Miquel Ribera, un dels principals especialistes en literatura dermatològica de psoriasi en el nostre país i compta amb l’aval de l’Academia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV).

Es tracta de l’únic document actualitzat d’aquest tipus escrit en espanyol, la qual cosa el converteix en un dels documents més importants en aquest sentit per la comunitat de parla hispana.

Aquesta nova edició, amb més de 60 pàgines, serà distribuïda gratuïtament a tots els socis i sòcies d’Acció Psoriasi i estarà disponible a la web de l’associació www.acciopsoriasi.org.