La Fundació ONCE crea www.portalento.es

La Fundació ONCE acaba de publicar al portal www.portalento.es 'Eines de l'emprenedor', un servei gratuït d'informació per a aquelles persones amb discapacitat que volen apostar per l'autoocupació. Aquesta iniciativa forma part de les actuacions que empra FSC Inserida per impulsar la inserció laboral de persones amb discapacitat, dins del Programa "Per Talent", cofinançat pel Fons Social Europeu.

El propòsit de FSC Inserta és proporcionar mitjançant aquestes accessibles "eines" en Internet una completa informació i una sòlida formació que asseguri als emprenedors eficiència i a perdurabilitat del negoci; un conjunt de claus, coneixements i recursos necessaris per posar en marxa i consolidar una iniciativa empresarial amb realisme.

Les "eines" s'organitzen en tres grans apartats: guia de creativitat, guia de projectes de negoci i guia de creació de negoci, que pretenen donar resposta a qualsevol dubte o a interrogant, en cada una de les fases del procés de constitució d'una empresa. El suport a emprenedors i promotors que ve deixant des de fa més de 20 anys FSC Inserida comença a partir d'una entrevista personal. En ella es defineix l'itinerari a seguir, que pot incloure orientació, formació i assessorament.

A més, l'emprenedor té l'oportunitat de participar en seminaris i sessions d'orientació a l'autoocupació; tallers de formació a emprenedors i obtenir assistència tècnica i acompanyament per a la creació i inici de l'activitat. Així mateix, compta amb un servei de consultoria, seguiment i consolidació.

Font: Crónica Social