Diverses associacions federades a ECOM opten als Premis ‘Romper Barreras’

El Centre d’Educació AREMI, l’Associació ESCLAT, l’Associació Dental d’Ajuda al Disminuït (ADADI) i la Fundació Privada Institut de Neurorehabilitació Guttmann, totes entitats federades a ECOM, han presentat aquest any projectes a la convocatòria de Premis ‘Romper Barreras’, que organitzen Toshiba i BJ Adaptacions. Aquets premis tenen l’objectiu de potenciar la realització i la comunicació de projectes creatius i valents que, utilitzant la tecnologia, permetin la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.
L’elecció dels premiats de ‘Romper Barreras’ es fa per votació popular. Tots els projectes presentats es poden veure a la pàgina web http://www.premiosromperbarreras.es, des de la qual es pot fer també la votació.
Els projectes presentats per les entitats d’ECOM són:
AREMI: ‘Tecnología para todo’.
Associació ESCLAT: ‘Las nuevas tecnologías, un recurso para todos’.
L’Associació Dental d’Ajuda al Disminuït (ADADI): ‘Al dentista en silla de ruedas’.
Fundació Privada Institut de Neurorehabilitació Guttmann: ‘¡Actualízate! Sin complejos’.

Els premis d’aquesta convocatoria estan valorats en 6.000 euros, que consistiesen en: una aportació econòmica de 3.000 euros; una LCD Full HD de 37’’; un ordinador portàtil d’última generació; una càmera digital d’alta definició; i un xec per valor de 1.500 euros en productes de BJ Adaptacions.