Contacte

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

ECOM

Horari d’oficina:  

De l'1 al 31 d’agost ESTEM DE VACANCES.   

Durant el període de vacances cap de les consultes que ens adreceu a través d’aquest qüestionari podrà ser resposta, ni estarem disponibles per les vies habituals de contacte amb l’entitat (telèfon 93 451 55 50 i correu electrònic ecom@ecom.cat).   

Tampoc estaran operatius els nostres Serveis d’Integració Laboral.  

Les persones usuàries d’algun dels serveis d’ECOM que segueixen operatius (Servei d’Assistència Personal i Servei d’Auxiliar de Vestidor), en el cas de tenir alguna incidència podeu contactar amb el professional de guàrdia a través de les vies de contacte que us hem indicat a través del correu electrònic.