Obert el termini de convocatòria dels XIII Premis ‘cermi.es’

FINS EL MES DE JULIOL

Des del passat 31 de gener ja es pot presentar candidatura als premis ‘cermi.es’ del 2014. El Comitè Espanyol de Representats de Persones amb Discapacitats (CERMI) va convocar les bases per a la tretzena edició d’uns premis, patrocinats per la Fundació Vodafone, que tenen com a objectiu reconèixer la feina realitzada per la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i la plena ciutadania de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Sota aquestes premisses, poden presentar candidatura totes les persones, organitzacions o institucions que ho materialitzin. El termini per fer-ho acaba el 25 de juliol. El jurat comunicarà els guanyadors la segona quinzena de setembre.

Les categories, com en edicions anteriors, són la de l’Inclusió Laboral, Investigació Social i Científica, Acció Social i Cultura, Accessibilitat Universal-Fundació Vodafone, Acció a benefici de les dones amb discapacitat, Mitjans de Comunicació i Imatge Social de la Discapacitat, Millora Acció Autonòmica i/o Local, RSE/Discapacitat, Trajectòria Associativa i, per últim, la d' Institucional.