La FEM cerca voluntaris per la campanya ‘Una poma per la vida’

Els dies 11 i 12 de març, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) durà a terme un any mes en els supermercats Condis la campanya ‘Una poma per la vida’, una iniciativa solidària vers les persones amb esclerosi múltiple que pretén sensibilitzar l’opinió pública respecte aquesta discapacitat amb què conviuen prop de 4.000 famílies a Catalunya. Com en anteriors ocasions, la FEM està buscant voluntaris que vulguin participar en aquesta iniciativa.

Aquesta campanya consisteix en oferir als clients de tots els supermercats Condis de Catalunya una poma a un preu de 1,50 euros, amb les quals es vol aconseguir fonts per als projectes de la FEM. El paper dels voluntaris serà estar a un dels estands informatius que hi haurà en els supermercats Condis i oferir la poma al client i informar-lo sobre la campanya. Les pomes es lliuren dins d’una bossa creada especialment per a la campanya on es detalla informació sobre què és i què fa la FEM.

La campanya ‘Una poma per la vida’ va sorgir l’any 1997 a partir d’una iniciativa de l’Associació Italiana d’Esclerosi Múltiple. El programa que a Itàlia s’anomena “Una mela per la Vita”, ha permès la creació d’una xarxa de voluntaris, de suport a les persones afectades per aquesta malaltia. Darrerament, altres països com Suïssa, França, Dinamarca i Alemanya, també s’han sumat a aquesta jornada solidària.

Les persones interessades en col•laborar com a voluntaris en aquesta campanya podeu aconseguir més informació trucant al 93 228 96 99.