La iniciativa de caixa regal “ERGOSUM” ja es pot comprar a les botigues Abacus

La iniciativa de caixa regal “Ergosum”, promoguda per la cooperativa Encís i que va veure la llum del dia el passat mes de gener, ja té un canal de distribució a través de la xarxa de botigues Abacus. A partir del passat mes de juny, la caixa regal Ergosum es troba en 10 punts de venta: BCN-Cósega, BCN-Sants, Manresa, Vic, Girona, Reus, Tarragona, Igualada, Sabadell i Terrassa; i en funció del nivell de ventes que s’assoleixi es planteja augmentar el canal de distribució a 20 botigues més arreu de Catalunya el proper any.

Ergosum, la primera Caixa Regal del Tercer Sector, és un producte fonamentat en el cooperativisme i que promou l’economia social a través de la creació d’una xarxa d’ofertes d’oci de qualitat i sostenibilitat vinculades al tercer sector social. Amb aquest acord, les coopratives Abacus i Encís aposten per innovar en l’àmbit de les ofertes de lleure familiar promocionant valors socials i culturals del territori en un format de “caixa regal”. En aquesta línea, Abacus és un referent en el món educatiu i familiar i el seu públic objectiu és la família.

Ergosum ofereix 25 experiències de lleure i les famílies poden triar l’experiència en funció de la temàtica que més els agradi ―social, cultural, gastronòmica, ambiental, artística o científica―, en funció de la localització geogràfica on volen anar ―s’ofereixen experiències a les quatre províncies catalanes― o en funció de l’entitat que organitza l’activitat ―actualment participen 16 entitats i empreses socials diferents i ja s’estan adherint noves entitats ―.

L’entitat Ecom, qui participa en aquesta iniciativa social, ofereix l’activitat d’oci familiar: “Ballem amb rodes” que pretén donar a conèixer una modalitat de ball inclusiu com a alternativa a l’activitat física i el qual té en compte les capacitats de tothom.