Servei de Suport per a la Inclusió a l’Escola

Trobeu dificultats per a l'escolarització dels vostres fills o les vostres filles?

L’escola inclusiva és un dret pels alumnes amb discapacitat però la realitat és que no sempre es garanteix. Sovint les famílies amb fills i filles amb discapacitat i/o els propis infants i adolescents heu de reivindicar aquest dret i fer front a múltiples traves i dificultats per poder accedir i gaudir d’una educació inclusiva de qualitat.

ECOM oferim assessorament i orientació professional a les famílies que us trobeu en aquestes situacions per tal d’emparar-vos i acompanyar-vos en la cerca de solucions que facilitin una escolarització de qualitat per als vostres fills i filles.

També fomentem i promovem grups de suport i/o grups d’ajuda mútua de famílies amb infants amb discapacitat escolaritzats en centres ordinaris. L’objectiu d’aquestes reunions és facilitar-vos un espai de trobada amb persones que es troben en situacions similars per tal que pugueu compartir i intercanviar experiències i trobar possibles eines i solucions que us facilitin el camí i/o us ajudin a millorar la vostra vivència. Aquests grups no tenen periodicitat fixa, si us interessen contacteu amb nosaltres i un n'informarem.

Paral·lelament també oferim la possibilitat d’organitzar xerrades i/o accions formatives adreçades a les famílies amb fills i filles amb discapacitat en temes que siguin del vostre interès.

Las manos de una niña haciendo dibujos sobre una mesa llena de dibujos y colores

Contacte:

Per assessorament i orientació professional o informació sobre els grups de suport i d'ajuda mútua contacteu aquí.

Recursos d’interès:

Guia sortides escolars