ECOM compta amb el suport de Gestió Solidària

UN SUPORT PROFESSIONAL I ALTRUISTA PER A LA MILLORA DE LA NOSTRA ENTITAT

Des de fa unes setmanes, ECOM ha començat a rebre suport per part de Gestió Solidària en el procés d’organització interna que la nostra entitat està impulsant des de fa un temps, per reforçar-la i preparar-la per seguir avançant amb pas ferm en el nou context en què ens movem les entitats del Tercer Sector.
Gestió Solidària és un projecte jove, nascut el 2013, impulsat per Marta Badet, Yolanda Portoles, Montse Pichot, Rosa Castro i Judit Murlans, cinc professionals de l’àmbit dels recursos humans i la gestió, que ofereix gratuïtament a les entitats ajut o assessorament en qüestions de gestió interna.
Algunes de les qüestions en què Gestió Solidària assessora i dóna suport són en la definició de l’estratègia de l’entitat, la concreció del pla d’actuacions i pressupost, en el disseny del pla de comunicació a les xarxes socials o el pla de captació de socis i voluntaris, en formació interna en habilitats o competències professionals, assessorament legal... Per a això, compta amb una comissió d’experts, un equip de suport que col•labora directament en tot el procés, i de manera solidària, aportant coneixement i experiència en tots aquests àmbits.
L’ajut de Gestió Solidària a ECOM se centrarà bàsicament en la definició de l’estratègia de l’entitat i en la definició i implementació de la gestió dels recursos humans per competències.