ECOM, com a membre de La Taula del Tercer Sector, participa avui a la presentació al president Mas de 12 propostes d’actuació

Aquesta tarda, la plana major de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, de la qual forma part la Confederació ECOM Catalunya, es reunirà amb el President de la Generalitat, Artur Mas, en una ‘cimera’ de dues hores que tindrà lloc al Palau de la Generalitat. Antonio Guillén, com a president de la Confederació ECOM Catalunya, hi serà present, juntament amb la presidenta de La Taula, Àngel Guiteras, i la resta de presidents i/o representants de les 32 entitats que conformen La Taula.

Aquesta reunió, que a partir d’enguany es repetirà anualment, era un dels compromisos que el Govern i la Taula del Tercer Sector van establir en el ‘Pla de Suport al Tercer Sector Social’ que van signar el passat 17 de setembre (DOGC 6241, 26.10.2012, mesura 36). Per part del govern, en aquesta reunió hi seran presents el president Mas, acompanyat per alguns dels seus consellers. La reunió se celebrarà al Palau de la Generalitat de 19 a 21 hores.

La reunió servirà perquè els màxims representants de les entitats socials del país puguin exposar-li al President les seves principals preocupacions i propostes en temes com la Renda Mínima d’Inserció, la llei de la Dependència, la inserció laboral a l’empresa ordinària i els Centres Especials de Treball, les polítiques d’accés a l’habitatge, l’atur juvenil o les beques escolars, entre altres. Aquests temes prioritaris per al Tercer Sector Social han quedat recollits en 12 propostes concretes d’actuació que li seran presentades al President.