2a edició de la cursa 'En marxa per la paràlisi cerebral'

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) organitza el proper 7 d’octubre la 2a edició de la cursa ‘En marxa per la paràlisi cerebral’, que tindrà lloc a les 10 hores al districte de les Corts de Barcelona, a la Avinguda Sant Ramon Nonat. Com l'any passat, s'han establert dos recorreguts, a escollir per cada participant, un de 1km i un altre de 5km.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, és fer visible la realitat d’aquest col•lectiu i les seves capacitats, així com donar a conèixer la tasca de les persones i entitats que treballen per la defensa des drets i la igualtat d’oportunitats de les persones amb paràlisi cerebral o amb etiologies similars.

Aquest acte, que és patrocinat pels laboratoris Ipsen Pharma, compta amb la participació i el suport de de l'Ajuntament de Barcelona, districte de les Corts, la Federació Esportiva Catalana de Paralitics Cerebrals (FECPC), així com d'espònsors i voluntaris, que de manera desinteressada, han fet possible que aquesta cursa solidària sigui una realitat, per segona vegada.
El grup de percussió APRODISCA BATUKE format per persones amb discapacitat intel•lectual i/o amb malaltia mental oferiran, de manera desinteressada, i delectaran els participants amb un espectacle de música i ball de carioques.
El grup APRODISCA BATUKE, que va néixer l’any 1986, és un projecte promogut per l’Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà (APRODISCA) que porta impulsant mesures i programes innovadors adreçats a promoure la qualitat de vida i la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel•lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.
Les inscripcions a la cursa, que tenen un cost de 2 euros, poden fer-se a través del web de la FEPCCAT (www.fepccat.org), en els centres de les entitats adherides a la FEPCCAT o fent un ingrés bancari a través del número de compte al 2100-0203-71-0200881638 de “La Caixa”. Teniu temps d’incriure-us-hi fins el 2 d’octubre.