ECOM signa un conveni de col·laboració amb la Fira de Sabadell, en motiu del I Saló Ability

Els propers 2 i 3 de juliol, tindrà lloc la primera edició del Saló Ability a Fira de Sabadell, que té l’objectiu de donar a conèixer i divulgar les necessitats dels col·lectius de persones amb discapacitat, donant veu a testimonis personals i a l’experiència dels professionals. En motiu d’aquest saló, ECOM ha signat un conveni de col·laboració amb Fira de Sabadell per tal de donar-los assessorament especialitzat en el disseny de continguts, documents i accions de comunicació relacionades amb aquest esdeveniment.

En el marc del Saló Ability tindran lloc ponències que es presentaran en dos blocs diferenciats: l’espai SENTITS, on es faran xerrades a càrrec de persones que tenen alguna discapacitat; i l’espai SENSIBILITATS, on es donarà veu a especialistes i professionals com metges, psicòlegs... que treballen a diari amb persones amb discapacitat i les seves famílies.

Al marge de les ponències, el saló comptarà també a l’espai exterior del recinte de Fira de Sabadell amb activitats esportives, una gincama i una representació teatral.