Concert solidari de The Gospel Viu Choir, amb el seu ‘Spirituals’, per la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica

La Fundació Miquel Valls, que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, organitza el proper dissabte 5 de maig un concert benèfic de The Gospel Viu Choir amb la seva proposta més intimista i magnètica: 'Spirituals'. A les 21.30 hores, a l’Auditori del Centre Cultural Unnim de Terrassa.

En aquest espectacle, el TGV Choir reinterpreta els ‘spirituals’ dels millors compositors actuals, hereus dels primers ‘negro spirituals’ i ‘traditionals’. Harmonies i ritmes vocals improvisats amb formes i estils contemporanis, confereixen a l’spirituals de TGV Choir una complexitat meravellosa i una varietat arriscada i intensa. Una proposta coral ambiciosa on polifonies impossibles formen una melodia que va desgranant sentiments, sensacions i emocions al llarg de tot l’espectacle. Amb 70 cantants a sobre de l’escenari i la direcció de Moisès Sala, va molt més enllà d’un concert: es tracta d’un nou concepte coral dels espirituals.

Aprofiteu aquesta oportunitat per gaudir d’un fantàstic espectacle musical i alhora col·laborar amb una causa solidària. La recaptació de l’acte anirà destinada a finançar els projectes desenvolupats per la Fundació Miquel Valls que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’ELA a tota Catalunya, i donar suport a les seves famílies.

El preu de les entrades és de 20€ (anticipades) i de 25€ si es compren el mateix dia de l’espectacle a les taquilles del recinte.

Informació i venda al telèfon 902 180 677 i a la pàgina oficial del Centre Cultural Unnim, que us escrivim a la part superior dreta d’aquesta pàgina.

En cas de no poder assistir, també podeu col•laborar amb la FILA 0 a la web de Migranodearena, que també trobeu en aquesta pàgina, o fent un ingrés al número de compte d’Unnim: 2059.0276.43.8000007103 (cal indicar com a referència “Fila 0-5M” i les vostres dades personals i de contacte).

AVÍS: L’espai està totalment adaptat, es prega als usuaris en cadira de rodes que vulguin assistir a l’acte que es posin directament en contacte amb la Fundació (tel. 93 766 59 69).