ECOM convoca els Premis Maria José Vázquez a l’autonomia personal

Coincidint amb el 40è aniversari de l’entitat, ECOM ha creat els Premis Maria José Vázquez a l’autonomia personal, que tenen l’objectiu de reconèixer la tasca que persones, entitats, institucions i empreses fan per facilitar l’autonomia personal del col•lectiu de persones amb discapacitat física. La convocatòria s’obre avui i es poden presentar candidatures fins el 27 de setembre.

Aquests premis porten el nom de la que va ser presidenta de l’entitat fins el 8 de febrer de 2011, dia en que va morir sobtadament. Aquests guardons són un reconeixement a la tasca que ella va impulsar i liderar al llarg de la seva vida per fomentar l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física.

Les candidatures per a aquests premis han de ser presentades per terceres persones (persona individual, entitat, institució o empresa), que coneixedores d’alguna experiència creguin que pot ser mereixedora d’un dels premis, en qualsevol d’alguna de les seves tres categories: Innovació, Projecció Social o Igualtat d’Oportunitats.

Un jurat format per un membre de la Junta Directiva d’ECOM, un professional de l’entitat i tres persones d’especial rellevància designades per la Junta d’ECOM decidiran els guanyadors dels premis en cadascuna de les categories. Els guanyadors rebran un guardó, que serà lliurat en la cerimònia que es realitzarà en el marc del Sopar commemoratiu del 40è aniversari d’ECOM, que es realitzarà el mes de novembre.

El guardó dels Premis Maria José Vázquez a l’autonomia personal serà dissenyat per alumnes de segon curs del Cicle Formatiu Superior d’Escultura de l’Escola Massana de Barcelona i serà elaborat pels usuaris i usuàries dels Centres Especials de Treball de les entitats federades a ECOM.

Podeu consultar les bases dels premis a la web d’ECOM.