El Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona organitza un cicle sobre la gestió de tràmits legals per a entitats

El Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona posa en marxa avui, 13 de maig, un cicle de sessions informatives adreçades a associacions que tractarà qüestions sobre legalitat, fiscalitat i protecció de dades. En total hi haurà tres sessions.

13 de maig. Com notificar un canvi de junta directiva? Qui pot demanar l'entitat d'utilitat pública? Quins són els canvis de la nova llei d'Associacions? són alguns dels temes que es tractaran en aquesta sessió que dirigirà Pilar del Pozo, tècnica de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

20 de maig. Una tècnica de l’Agència Tributària parlarà de qüestions com Qui pot demanar l’exempció d’IVA? Quines són les obligacions fiscals? Com reduir alguns tràmits fiscals?

27 de maig. Què cal fer per complir amb la Llei de Protecció de Dades? Quines modificacions hi ha hagut a la llei? Com notificar la base de dades dels socis?, un tècnic de l’Agència Catalana de Protecció de dades aclarirà totes els dubtes que les associacions puguin tenir respecte aquests temes.

Totes les sessions són gratuïtes i tindran lloc a la sala d’actes del Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona (c/Ausiàs Marc, 60).

Més informació: www.casalbcn.cat