El CRAJ ofereix un cicle de xerrades sobre finançament públic i privat

El servei d’assessorament de finançament associatiu del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ), com cada any, ofereix un cicle de xerrades sobre finançament públic i privat dirigit a les associacions juvenils de Barcelona.

Les sessions que es duran a terme són:

Enguany, les sessions que es duran a terme són:

Dimecres, 3 de febrer a les 19 h.
Subvencions per a la realització d’obres a l’interior dels locals de la ciutat de Barcelona destinats a la realització d’activitats d’educació en el temps lliure d’infants, adolescents i joves. A càrrec de: Lluís Coromines (Director de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona).

Dimecres, 10 de febrer a les 19 h.
Una altra via de finançament. Estratègies per obtenir finançament privat: accions i recursos per portar-les a terme. A càrrec de: Xavier Bretones (Psicòleg especialitzat en la gestió cultural, la promoció d’iniciatives socials, i la comunicació institucional).

Dimecres, 17 de febrer a les 19 h.
Subvencions de la Secretaria de Joventut. Subvencions per a activitats, inversions, projectes de cooperació i solidaritat internacional i camps de treball. A càrrec de: Albert López (Coordinador territorial a Barcelona de la Secretaria de Joventut).

Dimecres, 24 de febrer a les 19 h.
Subvencions del Programa Barcelona Solidària 2010. Subvencions per projectes de cooperació pel desenvolupament i acció comunitària. A càrrec de Judit Rifà (Coordinadora del Programa Barcelona Solidària).

Totes les sessions són gratuïtes. Es realitzaran a la sala d’actes de l’Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190-192 de Barcelona).

Es prega confirmació d’assistència a casal@casalbcn.cat.”