Homenatgem, juntament amb la Fundació Pere Mitjans, en Pedro Serra i la Roser Roca.

El proper 25 de maig, juntament amb l’entitat federada Fundació Pere Mitjans, organitzem un acte d’homenatge a Pedro Serra i Roser Roca, dues figures clau per a les nostres entitats i per al col·lectiu de persones amb discapacitat, que malauradament ens han deixat recentment.

En Pedro Serra, que aviat farà dos anys que va morir, va ser un dels impulsors de la Federació ECOM, organització que va presidir durant més de vint anys, i en la qual, un cop rellevat en el càrrec, va seguir actiu dins la Junta Directiva, defensant com sempre, i amb la mateixa fermesa, els drets de les persones que, com ell, tenen una discapacitat.

Per la seva banda, la Roser Roca fou la fundadora de la Fundació Pere Mitjans, i mare d’en Pere Mitjans, qui va donar nom a la fundació. La força i la valentia d’aquesta mare va ser el motor que va arrossegar altres famílies del barri del Besòs a engegar un projecte que sempre ha destacat pel seu tarannà i la seva atenció centrada en la persona i en la riquesa de la diversitat.

L’acte tindrà lloc al Convent de Sant Agustí, de Barcelona, a les 18.30 h i es comptarà amb la presència i la participació de personalitats que van conèixer de prop en Pedro Serra i la Roser Roca, en la seva activitat en defensa dels drets de les persones amb discapacitat física.

Aquelles persones que estigueu interessades en assistir-hi, cal que confirmeu assistència a suportdireccio@ecom.cat.