Diumenge, acte unitari de la discapacitat per defensar el dret al treball de les persones amb discapacitat a l’Arc de Triomf de Barcelona

Aquest diumenge, la discapacitat en ple es mobilitza!

El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (del qual forma part la Confederació ECOM Catalunya), juntament amb Ammfeina i Actas, convoquen per aquest diumenge, 20 de maig, un acte unitari del sector de la discapacitat per defensar el dret al treball de les persones amb discapacitat, un dret que està sent amenaçat pel Govern estatal i pel seu anunci de reducció en un 56% la partida destinada a les polítiques actives d’ocupació a Catalunya aquest 2012.

L’objectiu d’aquest acte és sumar forces entre les entitats, treballadors, familiars, representants d’entitats socials, institucions..., per pressionar el Govern estatal i fer-lo rectificar. Diverses autoritats com el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han confirmat la seva presència a l’acte.

L’organització d’aquest acte és a càrrec de DINCAT, i està plantejat com una acció lúdico-reivindicativa en què hi haurà concerts, activitats lúdiques, castellers, cercaviles i on es durà a terme la lectura d’un manifest conjunt de totes les entitats convocants.

El dret al treball de les persones amb discapacitat és un dret bàsic per avançar cap a la inclusió social i la igualtat d’oportunitats d’aquest col•lectiu. No podem permetre fer cap pas enrere en els drets guanyats durant tots aquests anys.

DIUMENGE, TOTS A OMPLIR L’ARC DE TRIOMF!

DATA: 20 DE MAIG
HORA: DE 10.30 A 13.30 HORES.
LLOC: Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), de Barcelona