‘Innovació i recerca en l’àmbit social’, una nova proposta dels Diàlegs del Departament d’Acció Social i Ciutadania

El Departament d’Acció Social i Ciutadania organitza el proper 26 de juny, en el marc del Diàlegs d’Acció Social, la jornada ‘Innovació i recerca en l’àmbit social’, que tindrà lloc a la Sala Gran de la Facultat de Filosofia i de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

Participen en aquesta jornada Judit Castellà, directora de programes de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació; Jordi Cartanyà, director del Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, que farà una introducció al Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació de Catalunya; Enrique Sacanell, consultor en polítiques públiques i serveis socials, que parlarà de la Recerca i la innovació en els serveis socials; i Xavier Marcet, conseller delegat de LTC Project.

Durant l’acte hi haurà una Taula d’experiències d’innovació social on participaran: Josefa Fernández, del Grup de Recerca i Innovació en Treball Social; M. Rosa Casanovs, directora del projecte Seniorlab, Citilab; i Xavier Caballero, director d’Esclatec, el CET de l’Associació ESCLAT, entitat federada a ECOM.

Tancarà l’acte el secretari general del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Jordi Rustullet.

Més informació: http://www.gencat.cat/benestar/serveis/suport/dialegs/index.htm