ECOM aporta la seva experiència de servei i gestió en l’assistència personal

Des de la Comissió de Dependència i DisCapacitats del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya -en la qual participa ECOM-, s’organitza una trobada-tertúlia sobre l’assistent personal. Mª José Moya, responsable de l’àrea de Vida Independent d’ECOM, exposarà l’experiència com a servei i de gestió de l’assistent personal des de l’entitat; Anna Suñé, usuària del servei d’ECOM d’assistència personal, parlarà del seu cas pràctic.

La sessió "Nou Escenari de la Prestació/Servei de l’Assistent Personal" serà el 3 de desembre a les 18h a l’Aula S6 de l’Escola Industrial (Comte d’Urgell, 187 de Barcelona) i té com a objectiu aclarir quin és l’escenari actual de l’assistent personal, una figura altament reivindicada pel col·lectiu de persones amb discapacitat i que la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les Persones en Situació de Dependència incloïa des de la seva posada en marxa en el seu catàleg de prestacions i serveis.

L’accés és gratuït per a persones col·legiades i precol·legiades, però és imprescindible enviar la butlleta d’inscripció a info@tscat.cat
Treballadors/es socials no col·legiats/des i altres professionals: 20€
Estudiants de Grau: 10€ (prèvia acreditació)

(Trobeu tota la informació a l'enllaç indicat)