Màlaga acull el III Fòrum Internacional de Disseny Universal i Mobilitat a la Ciutat

Els dies 5 i 6 de juny, tindrà lloc a Màlaga la tercera edició del Fòrum Internacional de Disseny Universal i Mobilitat a la Ciutat, una cita on es reuneixen professionals del sector i responsables de dissenyar ciutats per a tothom per compartir idees i projectes que poden servir d'inspiració per a la creació d'espais urbans universals i accessibles. Aquesta iniciativa està promoguda per l’Ajuntament de Màlaga i el Palau de Fires i Congressos de Màlaga.
Aquest fòrum és un esdeveniment de referència en la promoció del disseny per a tots, una tendència que traspassa els conceptes d’accessibilitat i mobilitat. El Disseny Universal aposta per treballar en el plantejament de projecte de configuració d’espais públics i privats on totes les persones puguin desenvolupar-se en igualtat de condicions independentment de les seves circumstàncies i capacitats, sempre en el marc de la seguretat i l’eficiència.
En l’edició d’enguany, el fòrum posarà èmfasi en el concepte de mobilitat a la ciutat, eix fonamental en el disseny de les urbs del segle XXI.
Aquesta cita està dirigida especialment a arquitectes i aparelladors, associacions professionals, dissenyadors, educadors, gestors públics, enginyers, instal•ladors i representants institucionals, entre altres públics.