Presentació de la Xarxa Lismivo del Consell Comarcal del Vallès Oriental

Demà, 3 de juny, tindrà lloc al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers la presentació de la Xarxa Lismivo del Consell Comarcal del Vallès Oriental, una xarxa integrada per entitats de la comarca del Vallès Oriental que treballen per la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat. L’Anna Collado i l’Emili Grande, gerent i director tècnic d’ECOM, seran presents en aquesta presentació, en representació de la Fundació ECOM, que és membre d’aquesta xarxa gràcies a la participació activa del SIL ECOM Vallès Oriental.
La Xarxa Lismivo, que és fruit de la reconversió de la Comissió per a la Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat del Consell Comarcal del Vallès Oriental, està integrada també per les següents entitats: el CET Taller Alborada; la Fundació APADIS; el Centre Ocupacional El Bosc; l’Escola Viver Castell de Sant Foix; el CET Baix Montseny; la Fundació Privada Vallès Oriental per Disminuïts Psíquics; el CET Xavier Quincoces; el Viver de Bell·lloc; el CET Grupdem; l’OTL de Mollet del Vallès; l’OTL de Granollers; el SIS Vallès Oriental; l’APINDEP; el CET Dinat 2006, SL; el CET Ral; el Centre Sírius; el CO El Trencadís; el CET Intelami; Mordered S.L.; i el CET Emiser Vallès.
Per facilitar el treball en xarxa de totes aquestes entitats s’ha posat en marxa la web www.lismivo.cat.

PROGRAMA
MATÍ
9.15 h. Entrega de documentació.
9.30 a 10.00 h. Inici i presentació a càrrec d’Antonio Rísquez Caballero, president Consell Comarcal i Josep Mayoral i Antigas, alcalde Granollers.
10.00 a 11.00 h. Conferència inaugural ‘L’Estratègia per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat a Catalunya. 2008-2010’, a càrrec de Teodoro Romero Hernández, diputat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, i Emília Pallàs Zenke, subdirectora general de Polítiques Laborals per a la Diversitat de la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats del Departament de Treball.

11.00 a 11.30 h. Esmorzar.

11.30 a 11.45 h. Presentació de la Xarxa a càrrec de Mario Gálvez Rodríguez, tècnic de la Xarxa Lismivo del Consell Comarcal Vallès Oriental.

11.45 a 12.30 h. ‘La LISMI i el compliment dels empresaris’, a càrrec d’Andreu Martínez Hernández, membre de l’entitat Gestió Social.

12.30 – 13.15 h. Programa ADAPTA de la Diputació: Adaptació de llocs de treball per a persones discapacitades a les administracions públiques, amb Claudia Vallbé Cid, tècnica de la Xarxa de Consultors.
Ponència: Experiències dels ajuntaments de Granollers i Cerdanyola.

13.15 – 13.30 h. Cloenda, amb Miquel Estapé i Valls, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Vallès Oriental (pendent confirmació).

* De 10.00 a 14.00 h. Espai Fira d’Entitats.

TARDA
16.00-16.15 h. Obertura. Amb Ignasi Valls i Vilaró, conseller de Polítiques Socials del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

16.15-17.00 h. Presentació de la Xarxa a càrrec de Mario Gálvez Rodríguez, tècnic de la Xarxa Lismivo del Consell Comarcal del Vallès Oriental, i representants de les entitats de la Xarxa.

16.00-19.00 h. Espai Fira d’Entitats.