El documental d'ECOM, 'Vides Diverses', arriba a Lleida

El documental “Vides Diverses”, creat i protagonitzat per persones amb discapacitat que formen part de ECOM, es projectarà el dia 6 de novembre per primer cop a les terres de Lleida, a la Sala Jaume Magre (c/Bisbe Torres, 2) de la ciutat de Lleida.

Serà en una jornada organitzada pel Centre de Recursos per l’Autonomia Personal, la Prevenció de la Dependència i la Vida Independent, el CRAPVI, que és la suma dels serveis i recursos de entitats de la província de Lleida que treballen per al impuls de l’autonomia personal i la vida independent de les persones amb discapacitat/dependència física i/o necessitats de suport, i de la qual forma part ASPID, entitat federada a ECOM.

L'acte és obert a tothom, i només cal inscriure-s'hi enviant un correu electrònic a aspid@aspid.cat.

Està previst que comenci a les 17h amb una presentació a càrrec de la responsable de l’Àrea d’Autonomia i Vida Independent d’ECOM, Mª José Moya. Després de la projecció de "Vides Diverses" (36 minuts) i fins les 19h hi haurà una taula-col·loqui moderada per Xavier Pelegri, de la Universitat de Lleida i responsable del programa UDL x tothom amb la participació de diferents persones amb discapacitat que parlaran i reflexionaran sobre vida independent.

Vegeu el tràiler (https://youtu.be/Nl83-eI_PO0 . Teniu l'enllaç directe a la banda dreta d'aquesta pàgina)

Sinopsi
El documental “Vides Diverses” mostra la necessitat i capacitat d’autonomia de les persones amb discapacitat física. Des de la defensa de la diversitat en la societat, ens interroga sobre com ens veiem i com ens afecta la mirada dels altres, i ens apel·la a defensar el dret de totes les persones a decidir sobre la pròpia vida i a tenir les mateixes oportunitats.

"Vides Diverses", documental de ECOM, ha estat realitzat per la productora New Division i amb la col·laboració de l'associació Càmeres i Acció en el procés participatiu de creació.