La fundació GIMM celebra la X edició dels Premis GIMM i el desè aniversari de la Fundació

El passat diumenge, 31 de maig, la Fundació GIMM, entitat federada a ECOM, va organitzar en el Teatre Monumental de Mataró l’acte de lliurament de la X edició dels Premis GIMM, que otorguen per reconèixer i recolzar persones, institucions, empreses i mitjans de comunicació que es distingeixen per la seva tasca a favor de la integració de les persones del nostre col·lectiu. Enguany, la Fundació GIMM celebra també el seu desè aniversari per això en l’acte de diumenge es van homenatjar totes les persones que fa déu anys van ajudar a impulsar la creació de la fundació. Maria José Vázquez, presidenta d’ECOM, va ser present en aquest acte i va participar en el lliurament d’aquests premis.
En aquesta desena edició, els Premis GIMM han estat els següents: el Premi GIMM a la Institució, per a la Fundació Salas; el Premi GIMM a l’Empresa, per a Parques Infantiles ISABA; el Premi GIMM al Mitjà de comunicació, per a la productora Co.Eficiente; i el Premi GIMM a la Persona, per a Jesús Noriega, Xavier Valbuena i Eric Villalón.
Aquest celebració va ser amenitzada amb la participació d’Espartac Peran i les actuacions de Pep Plaza i l’escola de ball Víctor Buenavida.