‘Accessibility Famma’ ja està disponible per a descarregar gratuïtament des d’Android Market

"Accessibility Famma" és una aplicació que informa de l'accessibilitat dels municipis sorgida arran de la col·laboració entre Famma-Cocemfe Madrid i la Fundació Vodafone Espanya.
La Federació d'Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Comunitat de Madrid (Famma-Cocemfe Madrid) va anunciar el passat 8 de març que ja està disponible per a descarregar-se de forma gratuïta a Google Play (antic Android Market) i, per tant, per carregar-se en mòbils Android i en tablets portàtils que utilitzin aquest sistema operatiu. A més, es va indicar que l'eina estarà pròximament també disponible per als usuaris de mòbils i tablets IOS a l'Apple Store.
L'aplicació, que es va fer un lloc en el "World Mobile Congress" de Barcelona, permet accedir a la informació sobre accessibilitat d'un lloc i planejar així la ruta i la forma més adequada d'arribar-hi per les persones amb dificultats de mobilitat. "Aquesta eina facilita informació per evitar desafortunades sorpreses i incòmodes situacions als usuaris", va afirmar Javier Font, president de Famma-cocemfe Madrid.
De moment té registrats llocs accessibles de la Comunitat de Madrid, Barcelona i d'algunes altres províncies i podrà descarregar-se, de forma gratuïta, de les botigues Apps Store i Market de Android.
Però la intenció de Famma-Cocemfe Madrid és estendre la informació que ofereix l'aplicació a llocs com a ambulatoris, centres comercials, cinemes accessibles i altres serveis de totes les comunitats autònomes.