Torna la Festa de la bici i els patins a Barcelona

El 14 de juny, a partir de les 10 del matí, arriba de nou a Barcelona Festa de la bici i dels patins, una activitat festiva que convida a famílies senceres, amics i companys a un passeig amable i tranquil pels carrers de Barcelona, impulsada per l’Institut Barcelona Esports. Un cop acabat el circuit el Recinte Fòrum acollirà altres activitats lúdiques relacionades amb la bicicleta i els patis, així com el Bike Show, la fira activa de la bicicleta més important d’Europa que tindrà lloc els dies 13 i 14 de juny.

LLOGUER DE BICICLETES ADAPTADES
L’empresa Gumfaus S.L. marketing social amb l’objectiu de facilitar les persones amb discapacitat d’aquesta festa ciutadana de la bici ofereix un servei de lloguer de bicicletes adaptades per un preu de 15 euros, que inclou la bicicleta, el transfer, un refrigeri i un diploma. El nombre de bicicletes adaptades és limitat per la qual cosa és recomanable reservar-la. Teniu temps fins el 10 de juny. Podeu fer-ho enviant un correu electrònic a info@gumfaus.com, indicant el vostre nom i cognoms, un telèfon de contacte, una breu descripció del tipus de discapacitat, l’edat, l’alçada i el pes. El pagament dels 15 euros cal fer-lo per transferència bancària al número de compte de Caixa Sabadell 2059-0349-18-8000001934. Quan feu la transferència indiqueu clarament Festa de la Bici i el nom del participant.

Gumfaus S.L. marketing social estarà també present al Bike Show, els dies 13 i 14 de juny, amb 6 models diferents de bicicletes adaptades que es podran provar en un espai propi de 25x25 metres. Es tracta de diferents models de bicicletes adaptades per a persones amb tetraplègia, paraplègia, hemiplègia, dany cerebral i qualsevol tipus d’afectació en la mobilitat o cognitiva.